نتایج جستجو برای عبارت :

نخود پلو استانبولی

نخود یکی از پرخاصیت ترین حبوبات می باشد که در طب سنتی به مصرف آن تاکید شده است. آب نخود بهترین ماده غذایی در فصول سرد سال می باشد زیرا نخود طبع گرمی دارد.برای درمان نازایی مصرف روزانه آب نخود همراه عسل بسیار توصیه شده است.همچنین آب نخود ملین است و از یبوست جلوگیری می کند.همچنین تحقیقات نشان می دهد آب نخود موجب رفع عفونت ریه و کاهش تورم لثه ها می شود.در این مطلب در نیک صالحی به خواص آب نخود پرداخته ایم.

ادامه مطلب
حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای
حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.
طرز تهیه حمص یا نخود ـ اردهنخود؛ غذا یا دارو
ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخو
نخود منبع غنی فیبر
نخود یکی از اولین حبوبات کشت شده است.نخود منبع غنی فیبر هستند ، حاوی چربی های سالم ، کربوهیدرات ها و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر هستند. نخود همچنین پروتئین بالایی دارد، بنابراین می توانند جایگزینی عالی برای گیاهخواران باشند. 
 
ما در این مطلب 10 خاصیت و فایده نخود را برایتان قرار داده ایم که ممکن است باعث شود شما بخواهید نخود را در رژیم غذایی خود بگنجانید!
با پورتال سلامت من در ادامه مطلب همراه باشید.
ادامه مطلب
 کنسرو نخود فرنگی
با این روش می توانید نخود فرنگی را با حفظ خواص اصلی آن، ماهها در یخچال نگهداری کنید و در هنگام مصرف فقط کافی است درب شیشه را باز کنید بنابراین نیازی به نگهداری 
نخود فرنگی در فریزر و جوشانیدن هنگام مصرف نیست. در ضمن مزه بسیار دلپذیری دارد.
پوسته نخود فرنگی را شکافته و نخود فرنگی ها را دان کنید. سپس آن را بشویید. در شیشه های دهان گشاد مثل شیشه کشک یا سس، تا گردن شیشه نخود فرنگی بریزید.
مقداری آب را جوشانیده و بگذارید سرد شود. به
طرز تهیه:
طرز تهیه نخود پلو نیز، مانند لوبیا پلو است. با این تفاوت که به جای لوبیا از نخود فرنگی استفاده
می کنیم و میزان نخود مصرفی ان 1 کیلو گرم است که ان ها را از پوست بیرون می اوریم و به 
گوشت تفت داده اضافه می کنیم.
دراین پلو می توانیم از 1 قاشق مرباخوری ادویه پلویی و 1 قاشق مرباخوری ادویه استفاده کنیم.
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک

ادامه مطلب
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک

ادامه مطلب
سوپ نخود یکی از پیش غذاهای محبوب به شمار می رود که
در بسیاری از مناطق دنیا طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین انواع سوپ
نخود در کشور های مدیترانه ای تهیه می شود که از نظر مزه، بسیار منحصر به
فرد است. همین موضوع باعث شده تا سوپ نخود مدیترانه ای جایگاه ویژه ای در میان انواع سوپ نخود داشته باشد. اگر دوست دارید با دستور پخت سوپ نخود مدیترانه ای آشنا شوید، توصیه می کنیم که ما را در ادامه این مقاله از آشپزی همراهی کنید.



 
ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه کوفته شلغم و نخود
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سبزیجات
گندم سیاه خام نصف لیوان
پیاز(خرد شده)یک عدد کوچک
سیر(له شده)چهار حبه
شلغم(رنده شده)چهار لیوان
نخود(پخته شده)یک لیوان
زیرهیک قاشق غذاخوری
گشنیزیک قاشق چای‌خوری
کلم کیل(خرد شده)یک دوم لیوان
جو دوسر بدون گلوتنیک چهارم لیوان
پودر سیریک قاشق چای‌خوری
پونه خشک شدهیک قاشق چای‌خوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک
  
ادامه مطلب
در طب اسلامی برخی از حبوبات نیز علاوه بر غذا به عنوان دارو مطرح هستند. نخود chickpea یکی از بهترین داروها برای کمر درد و ضعف جنسی است. احمد ابن محمد ابن ابی نصر از امام رضا علیه‌السلام نقل می‌کند: نخود برای کمر درد مفید است. و آن حضرت پیش از غذا و پس از آن، آن را طلب می‌کردند.طب الائمه، سید عبدالله شبر، ص۱۹۶

ادامه مطلب
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
عدس :1 پیمانه
نخود :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :1/4 پیمانه
جعفری خرد شده :نصف پیمانه
گشنیز خرد شده :نصف پیمانه
پیاز سفید کوچک :1 عددکوچک
سیر :3 حبه
انبه پودر شده :2 قاشق غذا خوری
زیره سبز:  2 قاشق چای خوری
جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنید
نمک :    2 قاشق غذا خوری
 
  
ادامه مطلب
مواد لازمآرد نخود چی: ۱ لیوانهل: ۲ عددشکر: ۱ لیوانکره: ۱ لیوان
 با راه آشپزی همراه باشید
طرز تهیه۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمی‌کنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.۴. کره را هم ذوب می‌کنیم به طوری که دا
مشاور پرورش شترمرغ
 
نخودنخود دارای 2600-2400 انرژی و23 تا 25% پروتئین می باشد. مقدار متیونین آن همانند سویا پائین است که در زمان جیره نویسی باید مورد توجه قرار بگیرد. دارای ماده ضدتغذیه ای آنتی تریپسین است ولی میزان این ماده در نخود بسیار کمتر از سویا است که این مقدار کم هم با حرارت از بین می رود ضمن اینکه حرارت تأثیر مثبت روی میزان پروتئین قابل هضم دارد.
آموزش پرورش شترمرغ
 
 
تانن ماده ضد تغذیه ای دیگری است که در نخود وجود دارد. هر چه مقدار تانن بی
11نوامبر


نخود یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی کشت شده در دنیاست. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که این گیاه در خاورمیانه ۷،۵۰۰ سال پیش کشت می شده است. در یونان باستان آن را به عنوان غذای اصلی و یا دسر و حتی به صورت خام استفاده می کردند. در روم باستان نیز نخود را درون غذایی شبیه به آبگوشت می ریختند و یا به عنوان میان وعده به صورت پخته شده مصرف می کردند. برخی از مردمان باستان حتی معتقد بودند که نخود ارزش دارویی بسیار بالایی دارد. از لحاظ تغذیه نی
مواد لازم
دو و نیم پیمانه برنج
یک و نیم پیمانه نخود
دو عدد سینه مرغ
2 ق س کره
نمک/فلفل سیاه
 
روش :
نخود را که 24 ساعت قبل خیس کرده بوده بودم پختم
مرغ با اندکی آب بیشتر ،پنج حبه سیر و دو تکه چوب دارچین و زعفران آب پز شد
برنج را با کره داخل تابه تفت دادم و بهش نخود و آب مرغ را اضفه کرده
وقتی آب پلو تمام شد مرغ ریش ریش شده ای که با فلفل ترکیب شده را روی اون ریختم
بدون مرغ هم میشه خورد!
غذا ترکیه ای است
 
روش از اینجا
مواد لازم
دو و نیم پیمانه برنج
یک و نیم پیمانه نخود
دو عدد سینه مرغ
2 ق س کره
نمک/فلفل سیاه
 
روش :
نخود را که 24 ساعت قبل خیس کرده بوده بودم پختم
مرغ با اندکی آب بیشتر ،پنج حبه سیر و دو تکه چوب دارچین و زعفران آب پز شد
برنج را با کره داخل تابه تفت دادم و بهش نخود و آب مرغ را اضافه کرده
وقتی آب پلو تمام شد مرغ ریش ریش شده ای که با فلفل ترکیب شده را روی اون ریختم
بدون مرغ هم میشه خورد!
غذا ترکیه ای است
 
روش از اینجا
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
عدس :1 پیمانه
نخود :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :1/4 پیمانه
جعفری خرد شده :نصف پیمانه
گشنیز خرد شده :نصف پیمانه
پیاز سفید کوچک :1 عددکوچک
سیر :3 حبه
انبه پودر شده :2 قاشق غذا خوری
زیره سبز:  2 قاشق چای خوری
جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنید
نمک :    2 قاشق غذا خوری
 

ادامه مطلب
روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه
کله پاچه گوسفند 1 دست
نخود 100 گرم
پیاز 2 عدد درشت
زرد چوبه 1 ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ا لیتر یا بیشتر

طرز تهیه کله پارچه ، ترسناک دوست داشتنی
 نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

 
ادامه مطلب
حبوبات همیشه عضو جدا ناپذیر غذاهای بسیاری در سفره غذایی ایرانی ها به شمار می آید. منابع غذایی مغذی مانند فیبر، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و پروتئین با مقادیر بالایی در حبوبات موجود هستند و جزء خواص حبوبات هستند. در این مطلب به صورت خلاصه خواص کلی محبوب ترین حبوبات را به شما توضیح می دهیم:
نخود
نخود دارای انواع ویتامین ها و پروتئین های مهم و ضروری برای بدن است. نشاسته، کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، مس و ویتامین های خانواده ب (1 و 2) و ویتامین آ
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
نخود فرنگی با نام علمی Pisum sativum شناخته می‌شود که تشکیل شده از دانه‌های سبز رنگ بذری پوشیده شده در داخل پوشش است. این دانه‌های به نسبت دیگر دانه‌های موجود در حبوبات از گوشت بیشتری تشکیل شده‌اند. به لحاظ ساختاری دانه‌های نخود فرنگی جزئی از حبوبات است. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد نخود فرنگی از سال‌ها قبل مورد استفاده انسان بوده است و امروز در سراسر دنیا این دانه‌های سبز رنگ پرخاصیت در غذاهای مختلف دیده می‌شود.
در ادامه مطلب به شما خوا
چند تا نصیحت مهم و خوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارن
تو زندگیت مثه فسنجون باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتت
تو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اس
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
نخود
آش
نخودهای آَش ادم
آدم های نخود آش
 
در دانشنامه آزاد ویکی پدیا در اینباره می نویسد .
گیاه نخود گیاهی یکساله و بوته ای کوتاه از خانواده حبوبات است که بلندی آن به
حدود سی سانتی متر می رسد .
ساقه این گیاه پوشیده از تارهای غده ای است .
شاخه ها نازک برگ های زیر آن از سیزده تا هفده برگچه کوچک و دنباله دار و گل
ها سپید می باشد .
 
و البته بعد راجع به نحوه کشت پراکنش و خاستگاه
مواد موجود در نخود پخته شده
و این آخرین مطلب بسیار زیبا خواندنی و دانستنی
سوپ رشته که با موادی همچون گوشت مرغ، رشته فرنگی، هویچ، قارچ، سیب زمینی و نخود تهیه می شود، که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. به همین علت این سوپ به عنوان غذای کامل برای بهبود حال افراد سرماخورده بسیار مفید می باشد. همچنین می توان سوپ رشته را به عنوان پیش غذا تهیه کرد. از این رو، طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را در این بخش از هنر در خانه به اشتراک گذاشته ایم، که امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ رشته فرنگی عبارت است از
رشته فرنگ
آش دوغ یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل و منطقه آذربایجان شرقی و غربی است.  این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه آش دوغ را به شما آموزش خواهیم داد.
 
آش دوغ چیست؟آش دوغ از انواع آش‌های محلی در منطقه شمال غرب و غرب کشورمان ایران است و واقعا لذیذ و خوشمزه است. این آش معمولا با دوغ ترش و محلی تهیه می‌شود. این آش رو ه
حمص نوعی پیش‌غذای لبنانی خوش‌مزه و مقوی است که علاوه بر دارا بودن خواص نخود، بسیار سیرکننده و محبوب است. برای تهیۀ حمص از نخود و ارده استفاده می‌شود.


حمص یا نخود ارده یکی از غذاهای لبنانی است که در خاورمیانه هم خیلی محبوب است و به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. حمص به دلیل داشتن ارده و نخود، بسیار پرانرژی و مغذی است. این پیش‌غذایخوش‌مزه در اکثر کشورهای عربی به‌عنوان سس در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود.
مواد لازم:
نخود خام: ۲۰۰ گرم
ارده: ۳
خواص حبوبات در طب سنتی چیست ؟ یک متخصص طب سنتی گفت: نخود از بهترین حبوبات برای افزایش قوای عمومی است؛ به ویژه برای کودکان که در سنین رشد قرار دارند، بسیار مفید است. از دیدگاه طب سنتی حبوبات دارای ارزش غذایی بسیار هستند و بهترین آنها نخود بوده که …
خواص حبوبات در طب سنتی چیست ؟

ادامه مطلب
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
آبگوشت با کشک
 
مواد لازم(برای ۴ نفر):گوشت گوسفند(آبگوشتی)  نیم کیلو نخود خیس کرده نصف پیمانه پیاز بزرگ  یک عدد سیب زمینی کوچک  سه عدد نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم کشک ساییده شده  یک پیمانه نعنا به میزان دلخواهسیر داغ 
طرزتهیه :گوشت را به همرا نخود و پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه
سوپ نخود به عنوان یک پیش غذای راحت یا غذایی ساده در یک روز سرد می تواند انتخاب مناسبی باشد. این سوپ را می توان با نخودفرنگی یا نخود خشک آماده کرد. سوپ نخود همچنین سرشار از موادمغذی از جمله کلسیم، پتاسیم و ویتامین A است. استفاده از این نوع سوپ در یک رژیم غذایی متعادل فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
 
سرشار از فیبر
یک فنجان از سوپ نخود فرنگی در حدود ۵ گرم فیبر غذایی دارد، به طوریکه براساس دانشگاه هاروارد، این ماده مغذی در بسیاری از موادغذایی
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل و ترفند های خوشمزه ترشد آنفلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و با یاد گرفتن طرز تهیه فلافل آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهایت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
مواد لازم برای فلاف
مواد لازم
نخود 300 گرم
2 پیمونه برنج
کره 50 گرم (من ده گرم زدم)
گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)
قارچ 300 گرم
3 پیاز (یک پیاز زدم)
سیر 2 تا 6 حبه
زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو  3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ
 
روش :
پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد می‌کنیم ...کره را آب می‌کنیم پیاز را بهش اضافه می‌کنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه می‌کنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمی‌کنیم... سیر را اضافه می‌ک
کلمه لاتین   cicer نام دیگر نخود است و همچنین نام محبوب اسپانیایی آن، Garbanzo لوبیا شناخته شده است.
 لوبیا کلیه، لوبیا سیاه، لوبیا لیمو و بادام زمینی دیگر اعضا خانواده حبوبات هستند.
 این گیاهان دانه‌های خوراکی به نام پالس‌ها را تولید می‌کنند که از نظر ارزش غذایی کیفیت بالایی دارند.
 
 دو نوع اصلی نخود، نوع بزرگ تر با رنگ روشن بزرگتر است که در ایالات متحده مشترک است، و نوع کوچک تر تیره که طرح نامنظم دارند و اغلب در هند و خاورمیانه مورد استفاده
بسیاری از دنبال کنندگان جیمیتو از ما درخواست داشتند که طرز تهیه کتلت بدون گوشت را نیز اموزش دهیم. به همین دلیل در ابتدا طرز تهیه این غذای گیاهی را آموزش خواهیم داد.
 
مواد لازم
۲ لیوان نخود پخته
۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۲ قاشق غذاخوری آرد گندم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر تخم گشنیز به میزان لازم
پودر زیره سبز یا سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
۱ فنجان جعفری و گشنیر خرد شده
۲ عدد سیب زمینی پخته
 قاشق غذاخور
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
 
حمص یک پیش غذا در اصل یک نوع سس مخصوص خاورمیانه است که با مخلوطی از نخود، ارده کنجد، آب لیمو، سیر و نمک تهیه می‌شود.
مواد لازم
400 گرم کنسرو نخود
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری ارده
2 حبه سیر
نمک و فلفل پاپریکا
روغن زیتون
جعفری تازه
دستور العمل‌
آماده کردن نخودها تنها بخش وقت‌گیر در مراحل آماده کردن حمص است؛ چون شما در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نکنید نیاز به پختن، جوشاندن یا خیس کردن و پوست گرفتن آن‌ها دارید.
نخودها را به تنها
دلمه برگ ختمی
دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
مواد لازم
عدس : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
نخود : نصف پیمانه
برنج : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز): 1 کیلو گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
برگ گل ختمی : 500 گرم
مراحل پ
 
نخود فرنگی یا همان ماسالا چانا یک غذای معمولی هندی است که با نخود و ترکیبی از ادویه ها تهیه می شود. نخود فرنگی یک غذای سالم ، مغذی ، متنوع و آسان برای تهیه است. در این مقاله نحوه تهیه آن را به شما نشان خواهیم داد!
این انتخاب مناسب برای اجتماعات خانوادگی یا دوستان است ، زیرا معمولاً به عنوان یک اشتها آور با croutons یا crudités سبزی خورده می شود. علاوه بر این ، می توانید آن را با برنج ترکیب کنید تا یک غذای کامل و مغذی تهیه شود. در این مقاله ، به ارزش
مزایا و خواص لوبیای نخود
سم زدایی کبد و کاهش خطر ابتلا به کبد چربیکی از خواص مهم لوبیای کیتوزان برای بدن این است که برای سم زدایی و پاکسازی کبد بسیار مناسب است. لوبیای چینی حاوی مقادیر زیادی مولیبدن است که در پاکسازی کبد آلاینده ها و سموم بسیار مفید و مؤثر است.لوبیای نخود همچنین علاوه بر اینکه قادر به پاکسازی و سم زدایی کبد از آلاینده ها و فلزات سنگین که به کبد آسیب می رسانند می تواند خطر ابتلا به بیماریهای کبدی شایع مانند کبد چرب را به میزان
دیشبم نزدیکای سه خوابیدم
صبح هفت و نیم پاشدم
بعد از صرف صبونه حاضر شدم رفتیم بیمارستان واسه کارگاه
بعد از اونجا حدود یازده رفتم پیش مامان
یه کمی خرید پرید کردم
موز و هویج و فلفل دلمه و سس و ماکارونی و شیر خریدم
کلا کدبانوگریم زده بود بالا یهویی
نفری یه موز با مامان خوردیم و اومدم خونه
سریع پان درست کردم
لابلاش گردو و شکلات و موز پاچیدم
اما تهش که انگشتامو لیسیدم دیدم شکرش کمه :|
امیدوارم با سس شکلات برادر اینا درست بشه شیرینیش
بعد از اون کم ک
طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده انواع بسیاری دارد، اما حمص اصیل، به‌همراه کمی نان پیتا، هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود. برای تهیه‌ی این غذا روش‌های بسیاری ذکر شده است که ممکن است اندکی با هم تفاوت داشته باشند. این روزها بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌ها هم از طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده پیروی کرده و این غذا را در منوی غذای خود جای داده‌اند. بااین‌حال اگر اهل غذاپختن هستید، ما در ادامه یکی از انواع طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده را برایتان شرح داده‌ایم.
حم
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
 
برای درست کردن یک فلافل خانگی و سنتی با نخود و سبزیجات، در ابتدا باید نخودها را به مدت یک شب خیس کنید. سپس آن‌ها را با سبزیجات تازه، سیر، و انواع ادویه‌هایی که دوست دارید محلوط کنید. در مرحله بعدی، مواد را به شکل گلوله‌های کوچک دربیاورید و آنقدر آن‌ها را در روغن سرخ کنید تا ترد و برشته بشوند و علاوه بر این، رنگ‌شان هم به رنگ قهوه‌ای روشن تغییر پیدا کند. در نهایت فلافل را همراه با نان پیتا، حمص، و سبزیجات خرد شده‌ای که دوست دارید سرو کنید.
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
یه ﻭﻗﺘﺎ ﻻﺯﻡ ﺯﻣﻦ ﺑﺨﻮﺭ ....ﺗﺎ ﺑﺒﻨ ﺎ ﺸﺘﺘﻦ ...ﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﺷﺪﺗﻦ ...ﺎ ﻣﺮﻥ ...ﺎ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﻣﻤﻮﻧﻦ!!!
 
ﺎﻫ ﻻﺯﻡ ﺟﻮﺭ ﺯﻣﻦ ﺑﺨﻮﺭ ﻪ ﺯﺧﻤ ﺑﺸ ...ﺯﺧﻤﺎﺗﻮ ﺑﺎﺯ ﺑﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺑﺒﻨ ...ﺎ ﻧﻤ ﻣﺎﺷﻦ ...ﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﺰﺍﺭﻥ ...ﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺩﺭﺩﻥ ...ﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﺩﻥ ...
ﻫﻮﻗﺖ ﺗﺎ ﺯﺧﻤ ﻧﺸ ﻧﻤﺘﻮﻧ ﺑﻔﻬﻤ ﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﻨﻪ!!!ﺩﺳﺖ ﻪ ﺴﺎ ﻧﻤ ﻣﺒﻨ ﻪ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻗﺴﻢ ﻣﺨﻮﺭﺩ ...ﻭ ﻪ ﺴﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﺰﺍﺭﻥ ﻪ ﺍﺻﻼ ﺎﺩﺷﻮﻥ ﻧﻤﺮﺩ ...ﺯﻣﻦ ﻪ ﻣﺨﻮﺭ ﻣﺒﻨ!!!
ﺎ ﺧﻮ
دستورات طب سنتی برای مقابله با #کرونادکتر مهرداد کریمی عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران در برنامه طبیب شبکه سه1-  رعایت بهداشت فردی و شستن دست‌ها و عمل به توصیه‌های حفظ صحت و پیشگیری  وزارت بهداشت2-  نوشیدن چای‌های مفرح و مقابله با اپیدمی ترس از ویروس کرونا3-  خوردن مایعات گرم و غذاهای سوپی همانند:4-  1.5لیوان شیر +1 عدد تخم مرغ+ ۱ حبه سیر رنده شده5-  سوپ مرغ/ گوشت +پیاز + گزنه 2 ق غذاخوری6-  بخور با پوست نارنج+پرتقال+بالنگ7-  بخور پوست پ
هر مثقال چند گرم
هر
مثقال چند گرم , هر مثقال چند گرم است , هر مثقال چند گرم است طلا , هر
مثقال چند گرم است زعفران , هر مثقال چند گرم هستش , هر مثقال چند گرم طلای
۱۸ عیار است.در این مطلب از سایت پارسی زی به سوالات شما پاسخ می دهیم
مثقال
مثقال
یکی از یکاهای وزن است که در کشور ما هم مورد استفاده قرار می گیرد.مثقال
شرعی و مثقال صیرفی و مثقال معمولی از معروفترین انواع مثقال هستند.در فقه
اسلامی هر مثقال  شرعی برابر با هجده نخود است و معادل ۳٫۴۵۶ گرم می
سلام
دوستان اگر میشه در مورد زیر آب زنی، حسادت و ارتقا، کار در محیط خاله زنکی پر تنش یک سازمان و یا محیط کار  تجربیات تون رو بگید، اینکه چظور رفتار کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب!
چطور برخی رفتارها رو تحمل کنیم؟ من تازه وارد جایی شدم، بعد مدت ها بیکاری!، یعنی هنوز حکم نگرفتم دارم مراحلش رو طی میکنم، امروز فهمیدم که ما شاء الله روده راست تو شکم بعضی ها نیست! 
اولین بار رفتم یک بخش مهم که حکمم وابسته به اون بخش بود، مدیرش نبود کارشناسش بود بهش گفت
پودر جوانه نخود جوانه آفتاب مقدار 200 گرم 
قیمت محصول : 11000 تومان
برند : Javaneh Aftab
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
داستان ناخوانده نخود
«تو نخودی باش» و این شد آغازی برای حکایت جا ماندن نخود از جمع حبوبات. جایی که لوبیا و عدس و ماش حضور داشته باشند، کمتر یاد نخود می‌افتیم. البته این دانه هر طوری بود راه خود را میان آجیل و دانه‌های دیگر پیدا کرد. این دانه حاوی مقدار فراوانی از فیبرها، ویتامین B9، هیدرات کربن، آهن، فسفر، منیزیم، ویتامین B
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است.

ادامه مطلب
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
 
یکی از انواع آش که معمولا به عنوان نذری پخته می‌شود، آش شله قلمکار است که در این مقاله قصد داریم آن را به همراه ریزه‌کارهای آن آموزش دهیم.
مواد لازم
1.5 کیلوگرم سبزی آش
750 گرم نخود، لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی)
1 لیوان برنج
1 کیلوگرم گوشت سر دست بدون استخوان
4 تا 5 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
دستور العمل‌
حبوبات را به جز عدس، به طور جداگانه از 24 ساعت قبل خیس کنید.
در طول خیساندن، 2 الی 3 بار
مواد لازم جهت تهیه آش جو
برنج   نصف پیمانه
 جو  1 پیمانه
لوبیا چیتی   1 پیمانه
 نخود   1 پیمانه
 سبزی آش پاک نکرده  600 گرم
کشک  2 پیمانه
سیر داغ  نصف پیمانه
پیاز داغ   200 گرم
نعناع داغ 2 ق غ
نمک ، فلفل  به میزان لازم
 زردچوبه   1 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده 2 لیوان
برنج شسته 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
سبزی آش ( گشنیز – تره – اسفناج – جعفری – نیم کیلو
پیاز داغ 1 لیوان
نعناع داغ نصف لیوان
نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ادامه مطلب
آش دوغ غذایی سبک و مفید است که اصالت آن به اردبیل برمی‌گردد.
  
آش دوغ یکی از آش‌های سنتی و اصیل  ایرانی است که با دوغ و ماست تهیه می‌شود و فوق‌العاده لذیذ و خوش‌مزه است.  چون این آش معمولاً به رنگ سفید سرو می‌شود، بهتر است در آن از زردچوبه  استفاده نشود. آش دوغ را می‌توان با کوفته قلقلی هم سرو کرد.
مواد لازم:
دوغ: ۲ لیتر
ماست: ۲ لیتر
تخم‌مرغ: یک عدد
برنج: یک پیمانه
نخود: دوسوم پیمانه
تره و گشنیز: ۵۰۰ گرم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود ر
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
 
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
"حبوبات"
 
حبوبات یکی از گروه‌های غذایی اصلی است.
حبوبات شامل: لوبیا، عدس، ماش، نخود، باقلا، لپه، نخود فرنگی است.
برای کسانی که در رژیم غذایی خود گوشت یا تخم مرغ نمی‌توانند مصرف کنند، حبوبات جایگزین خوبی است زیرا دارای پروتئین فراوان است و جایگزین مناسب گوشت است.
 
 حبوبات به دلیل نداشتن چربی و کلسترول مناسب افرادی است که رژیم غذایی دارند.حبوبات منبع ویتامین B9   است که همان ویتامین رشدجنین محسوب می‌شود.
شاید اینکه چرا درپخت آش رشته ک
 
مشکلات جنسی در مردان امروزه بسیار شایع است و دلیل اصلی آن سردی اندام جنسی مردان است که مسائلی از قبیل کاهش میل جنسی، زودانزالی، کاهش تعداد اسپرم‌ها، کاهش سرعت حرکت اسپرم‌ها و ... نمونه‌های بارزی از سردی اندام جنسی در مردان است.
در بعضی از موارد این نارسایی‌ها از کاهش یا عدم توانایی ذهنی ناشی می‌شود که آن هم از سردی مغز است؛ برای درمان، انجام کارهای زیر در یک دوره 40 تا 120 روز (بسته به میزان سردی اندام و تن) بسیار کمک‌کننده است:
1. روغن‌مالی
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

 
 
ادامه مطلب
سلام دوستان گل و مهربونم . من قبلا همین اسنک مرغ رو با مرغ پخته ریش ریش شده درست کرده بودم . راستش نون تست گرفته بودم یه چیز دیگه درست کنم چند شب پیش  برای شام گفتم که حالا اسنک درست کنم . فرصت هم خیلی کم بود و همه گشنه . بعد تصمیم گرفتم در مدت کوتاه سریع یه شام درست کنم این شد که به این روش درست کردم بسیار عااالی و خوشمزه میشه . شما می تونید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید من قبلا با کلیپ هم اسنک گوشت رو براتون گذاشته بودم . این طور بگم مواد کاملا د
مواد لازم برای تهیه فلافل:
 

نخود
 300 گرم

 پیاز
 1 عدد

 جعفری
 نصف استکان

 سیر
3 حبه

آرد نخودچی
2 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه
1 قاشق چاای خوری

زیره سبز
1 قاشق چاای خوری

تخم گشنیز
1 قاشق چاای خوری

تخم مرغ
1 عدد (درصورت تمایل)

نمک
به میزان لازم

 

ادامه مطلب
مواد لازم برای آبگوشت غوره :
گوشت گوسفند :  نیم کیلو
غوره :200 گرم
سیب زمینی :375 گرم
پیاز:1 عدد
لوبیا :  87٫5 گرم
نخود :87٫5 گرم
ادویه :1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار کافی 

ادامه مطلب
حُمُص یه پیش‌غذای لبنانیه که از ترکیب نخود و ارده و روغن زیتون و سیر درست میشه. طعم عجیب، خاص و ناآشنایی برای مایی که ذائقه‌ی ایرانی داریم، داره و به همین دلیل عمدتاً در مواجهه با حمص دو دسته میشیم؛ یا اون‌هایی که اصلاً از حمص خوش‌شون نمیاد و یا اون‌هایی که حاضرن هرروز حمص بخورن!
ادامه مطلب
مواد لازم جهت درست کردن آش دوغ
برنج 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست ترش 2 کیلو
نخود 1 پیمانه و نیم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
آب 2 الی 2 و نیم لیتر
سبزی آش پاک شده  نیم کیلو
سیر یک بوته خرد شده
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کامل آش دوغ اردبیلی
 
ادامه مطلب
یه روز گاو پاش می شکنه دیگه نمی تونه بلند شه، کشاورز دامپزشک میاره. دامپزشک می گه اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش بایسته گاو رو بکشید.
 
گوسفند اینو می شنوه و میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو گاو هیچ حرکتی نمی کنه... روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو رو پات بایست باز گاو هر کاری می کنه نمی تونه بایسته رو پاش.... روز سوم دوباره گوسفند می ره میگه سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه نتونی رو پات وایسی دامپزشک گفته باید کشته
جالبترین نکته درباره‌ی این گل رنگ آن است. گلبرگ‌های این گیاه رنگ آبی مایل به سبز دارد. گفته می‌شود که اصالت این گل به جنگل‌های بارانی فیلیپین برمی‌گردد. قد گل جید وین نیز چیزی در حدود 1 متر است و از جمله گیاهان بلندقد به شمار می‌آید. اغلب، این گل را با بوته‌های نخود و لوبیا در یک خانواده قرار می‌دهند. بد نیست بدانید که امروزه شمار جید وین‌ها به شدت رو به کاهش است زیرا جنگل‌ها و مناطق مناسب برای آن‌ها رو به نابودی گذاشته‌اند.
منبع : عجیب ت
 
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
1 عدد پیاز
500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
روغن برای سرخ کردن
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پو
مواد لازم جهت درست کردن آش دوغ
برنج 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست ترش 2 کیلو
نخود 1 پیمانه و نیم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
آب 2 الی 2 و نیم لیتر
سبزی آش پاک شده  نیم کیلو
سیر یک بوته خرد شده
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کامل آش دوغ اردبیلی
 
ادامه مطلب
دستور تهیه شماره 1 فلافل
2 پیمانه نخود
1 عدد پیاز رنده شده
4 تا5حبه سیر
1 عدد سیب زمینی خام خوردشده
1 قاشق غذاخوری آرد
1 تا2قاشق غذاخوری تخم گشنیز
1/2 قاشق مرباخوری پودر زیره
1/2 پیمانه نان بربری خیسانده یا پودرنان باگت
1 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز و زرد چوبه به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری پودر سیر

ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

 
 
ادامه مطلب
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده 2 لیوان
برنج شسته 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
سبزی آش ( گشنیز – تره – اسفناج – جعفری – نیم کیلو
پیاز داغ 1 لیوان
نعناع داغ نصف لیوان
نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت قمری
 
آبگوشت کلم قمری یکی از غذاهای محلی همدان و کرمانشاه است. مواد این آبگوشت را، کلم قمری، گوشت گوسفندی، عدس، پیاز، نعناداغ، زردچوبه، فلفل و سیرداغ تشکیل می‌دهد همچنین آبگوشت با کلم قمری را می توان همراه با کشک محلی و ماست و سیر نیز صرف کرد.آبگوشت از دیر باز یکی از غذا های اصیل و خوشمزه و سالم ایرانی بوده و هست. نه تنها تهیه این غذا راحت و آسان می باشد بلکه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و این غذا را به عنوان یک غذای کام
مواد لازم :
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم ( دو و نیم پیمانه ) 
روغن جامد ۱۰۰ گرم یا کره ۱۵۰ گرم  ( حتما” حتما” حتما” روغن جامد باشه و گرنه فرم نمی گیره – بعضی ها از روغن جامدها دومنظوره هستن و یه مقدارش حالت مایع داره . بهتره روغن جامدی که جامدتر هست رو انتخاب کنید  )
پودر قند ۱۰۰ گرم ( یک پیمانه سر خالی ) { یک پیمانه پودر قند = ۱۲۰ گرم  } 
هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری ( می تونید هل رو حذف کنید )

ادامه مطلب
خیارشور های بازاری که خیلی ترد و خوش طعم هستش و اکثرا به صورت دبه ای از همدان به کشور پخش میشند روش خاص و فوری دارند.
مواد لازم خیارشور دبه ای
خیار >> ٢ کیلوسبزی ( نعنا ،ترخون، مرزه ) کلا ٢٠٠ گرمسیر>> ٨ حبهنخود خام >> یک چهارم پیمانهنمک >> ١ پیمانهآب>> ١۴ پیمانهسرکه سفید>> ١ پیمانهفلفل تند >> ۶ عدد
 
ادامه مطلب
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
 
دستور تهیه شماره 1 فلافل
2 پیمانه نخود
1 عدد پیاز رنده شده
4 تا5حبه سیر
1 عدد سیب زمینی خام خوردشده
1 قاشق غذاخوری آرد
1 تا2قاشق غذاخوری تخم گشنیز
1/2 قاشق مرباخوری پودر زیره
1/2 پیمانه نان بربری خیسانده یا پودرنان باگت
1 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز و زرد چوبه به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری پودر سیر

ادامه مطلب
مواد لازم جهت درست کردن آش دوغ
برنج 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست ترش 2 کیلو
نخود 1 پیمانه و نیم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
آب 2 الی 2 و نیم لیتر
سبزی آش پاک شده  نیم کیلو
سیر یک بوته خرد شده
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کامل آش دوغ اردبیلی
 
ادامه مطلب
مواد لازم برای کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده 300 گرم
گوجه خرد شده 2عدد
پیاز درشت 1 عدد متوسط
پیاز ریز 1عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد نخود چی 300 گرم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
آب به میزان کافی
روغن سرخ کردن بمقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم برای کوفته قلقلیگوشت چرخ کرده 300 گرمگوجه خرد شده 2عددپیاز درشت 1 عدد متوسطپیاز ریز 1عدد تخم مرغ 1 عددآرد نخود چی 300 گرمرب گوجه فرنگی  به مقدار لازمآب به میزان کافیروغن  سرخ کردن بمقدار لازمآبلیمو به مقدار لازم نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازمکوفته قلقلی
ادامه مطلب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
در اصل سوپ‌ها در گذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهنده آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمی‌گردد. در این مقاله قصد داریم یکی از محبوبترین انواع سوپ را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ قارچ را بخوانید.
در تهیه سوپ‌ها، از انواع سبزیجات استفاده می‌شود؛ اما سبزیجاتی که کاربرد بیشتری دارند شامل انواع کلم، هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس، جعفری، سیر، پیازچه
هوالشافی
 
در برخی افراد شب ها در خواب دچار گرفتگی  در پا می شوند که در خواب از شدت درد این افراد رو از خواب بیدار می کنند این افراد هم دچتر ریاح در بدن هستن که باید  بدن این افراد پاکسازی بدن  از مواد مزاحم بشود و در قدم اول  خوراکی که ایجاد ابخره می کنن پرهیز شد مثل نخود سیر پیاز و...
 
پ . ن : فکر نمی کنم در طب کلاسیک درمانی برای این بیماری داشته باشن از اون جایی که با توجه به افرادی که دیدم این بیماری رو دارن چقدر دردناک می تونه باشه اگر دچار ای
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
قرن هاست که از آرد نخود تو آشپزی هندوستان استفاده می شود. نخود یکی از حبوبات پرکاربرد با طعمی صبور و شبیه به مغزهاست. آرد نخود را می توان بوسیله استراحت تو ساختمان تمهید کرد. اغلب آردها محتوی گلوتن هستند. برخی افراد نمی توانند از غذاهای شامل گلوتن استفاده کنند. به تازگی تو سرتاسر گیتی از آرد نخود به عنوان جایگزین عاری گلوتن بخاطر آرد گندم کاربرد می شود. آرد نخود فواید بسیاری برای صلح و صفا دارد. در ادامهٔ این یادداشت با خواص آرد نخود و رویه ته
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
 سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
 برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه


ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها